Assortiment

Verse vis

Ruim assortiment verse vis. Wij verkopen zowel hele vis als filet. Zalm, kabeljauw, schol, tonijn, victoriabaars, forel, zeebaars, dorade, sliptong, coquilles etc. hebben wij standaard in het assortiment. Daarnaast hebben wij vaak roodbaars, zeewolf, heilbot, makreel, rode poon en nog veel meer. 

Gerookte vis en Garnalen

Heerlijke gerookte vis wordt een aantal keer per week geleverd vanuit de rokerij! Paling, zalm, makreel, sprot, forel en nog veel meer mooie vis! Ook garnalen hebben wij volop. Van Hollandse garnaaltjes tot reuzengamba’s.

Nu verkrijgbaar: Prachtige hele gerookte paling uit Ierland!!

Gebakken vis

Wij kunnen vis altijd vers voor u bakken. Kibbeling, lekkerbekken, mosselen, garnaalkroketten, inktvisringen of een lekker scholletje. Voor elk wat wils! Wij bakken tot een kwartier voor sluitingstijd. U kunt de vis thuis altijd opwarmen in een droge koekenpan op laag vuur of 5 minuten in de oven op 160 graden. 

Haring

De lekkerste haring van Gouda vind je bij Vishandel Groene Hart! Onze haring is vers van het mes. Heerlijk met of zonder uitjes en voor de liefhebber een plakje zuur erbij. Wij bieden ook een ruim assortiment zure waren aan zoals rolmopsen, zure haring en zure bommen.

Maaltijden

Wij bereiden dagelijks heerlijke maaltijden. Lekker, gezond en eenvoudig te bereiden. Wat kiest u vandaag? De rijkgevulde visbamischotel? Of de Roerbak visschotel? Wij variëren continu, zodat u genoeg keuze heeft!

thumbnail_0F7626D9-28A2-4D43-8843-2F4A1AE7B412

Specialiteiten

Geniet van onze heerlijke specialiteiten! Wij maken alles zelf in onze keuken. Van ovenschotels tot zalmrollades en quiches tot viswraps. Heeft u bijvoorbeeld onze heerlijke tataki al geproefd? verkrijgbaar in de varianten zalm en tonijn met soya, wasabi en wakamesalade. Kom snel langs in onze winkel!

IMG_4645

Diepvries

In ons diepvries assortiment hebben wij de heerlijke huisgemaakte vissoep en kreeftensoep. Maar ook producten geïmporteerd van over de hele wereld, zoals reuzengamba’s, sardines, Californische inktvisjes, Franse escargots en kingkrab uit Noorwegen! 

832E80F0-D3C2-45AE-A151-6FBCB4AC535A

Kruidenierswaren

Wij hebben een uitgebreid assortiment kruiden, sauzen en conserven. Heerlijk om uw vis mee te bereiden! 

Ontwerp zonder titel (18)
Schuiven naar boven