Catering

Haringparty

Jaarlijks komt de nieuwe haring halverwege juni. Deze nieuwe vangst smaakt dan op z’n best. In onze winkels snijden wij de haring iedere dag vers. Deze kunnen wij opgemaakt op schalen aan u leveren. Perfect voor een netwerkevenement, familiefeestje of vrijdagmiddagborrel. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden!

Luxe Visschotel

Onze heerlijke visschotel mag niet ontbreken op uw feestje! Wij hebben 2 varianten. De basis maaltijd zalmsalade  of de smeersaladeschotel waarbij u keuze heeft uit krab-, zalm-, tonijn-, of een andere salade. De schotels zijn verkrijgbaar in 3 formaten en zijn rijk gevuld met gerookte zalm, paling, sprot, forel, heilbotfilet, makreel en Hollandse garnalen. 

BBQ

Geen bbq mag ontbreken met lekkere vis. U kunt bij ons van alles bestellen voor een geslaagde bbq. Ons bbq assortiment bestaat uit gambaspiezen, zalmspiezen, tonijnspiezen en witvisspiezen. Uiteraard zijn andere dingen ook mogelijk zoals een lekker stukje zalmfilet en reuzengamba’s. Of wat dacht u van een heerlijke gevulde dorade, zeebaars of forel? Bij ons is alles mogelijk. 

Belegde broodjes

Vergadering, lunch of feestje? U kunt bij ons ook belegde broodjes bestellen. Wij beleggen broodjes met haring, gerookte zalm of paling, garnalen en nog veel meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact met ons op!

Schuiven naar boven